Stacaravan

stacaravan msEr zijn verschillende reisorganisaties die stacaravans verhuren op camping Piani di Clodia.

Hieronder vind je per organisatie een korte beschrijving van hun stacaravan aanbod.

Reisorganisaties

TUI verhuurt een stacaravan van 40 m², met twee slaapkamers en twee badkamers. in de keuken vind je een elektrische kookplaat en een koffiezetapparaat. De stacaravan is geschikt voor maximaal 6 personen, en heeft een buitenterras met een zitje.

Suncamp verhuurt Stacaravan Giulietta, een drieslaapkamer-stacaravan, geschikt voor maximaal 6 personen. Er is een magnetron en koelkast in de stacaravan aanwezig. En een badkamer met toilet en nog een extra apart toilet. Er staat tuinmeubilair op de overdekte veranda.

LuxCamp verhuurt een stacaravan van 40 m² met twee slaapkamers. De stacaravan is geschikt voor max. 6 personen, heeft twee badkamers en een half overdekte houten veranda met tuinmeubilair.

Bij Booking.com kun je een Maxi Caravan van 40 m² boeken. Deze stacaravan is geschikt voor 6 personen en heeft twee slaapkamers. De stacaravan is voorzien van een patio, eethoek en kookplaat.

Bij Prijsvrij kun je 3-kamerstacaravan Giulietta boeken. De stacaravan is ca. 40 m² en geschikt voor max. 6 pers. Er is airco en WiFi in de stacaravan aanwezig. Verder is de stacaravan voorzien van een goed uitgeruste keuken en twee badkamers met douche, toilet en bidet. Op de half overdekte houten veranda staat een tuinset.

Bij Vacanceselect heb je de keuze uit twee verschillende stacaravans. De stacaravans hebben twee slaapkamers. De ene stacaravan is 35 m² en heeft één badkamer, de andere stacaravan is 40 m² en heeft twee badkamers.

Bij Allcamps kun je kiezen uit twee stacaravans met twee slaapkamers. De stacaravans zijn 35 m² en 40 m² en zijn geschikt voor maximaal 5 of 6 personen. De stacaravans hebben een half overdekte houten veranda met tuinmeubilair.

Bij SUNtip kun je een 3-kamerstacaravan boeken. Deze stacaravan is geschikt voor max. 6 personen.