Stacaravan

stacaravan msEr zijn verschillende reisorganisaties die stacaravans verhuren op camping Piani di Clodia.

Hieronder vind je per organisatie een korte beschrijving van hun stacaravan aanbod.

Reisorganisaties

Suncamp verhuurt Stacaravan Giulietta, een drieslaapkamer-stacaravan, geschikt voor maximaal 6 personen. Er is een magnetron en koelkast in de stacaravan aanwezig. En een badkamer met toilet en nog een extra apart toilet. Er staat tuinmeubilair op de overdekte veranda.

Go4Holiday verhuurt stacaravan MH Giulietta. Deze stacaravan is 40 m² en heeft twee slaapkamers en twee badkamers. De stacaravan is voorzien van airconditioning en heeft een half overdekte houten veranda met tuinmeubilair.

TUI verhuurt een stacaravan van 28 m², met drie slaapkamers en twee badkamers. in de keuken vind je een elektrische kookplaat en een koffiezetapparaat. De stacaravan is geschikt voor maximaal 6 personen, en heeft een buitenterras met een zitje.

LuxCamp verhuurt een stacaravan van 40 m² met twee slaapkamers. De stacaravan is geschikt voor max. 6 personen, heeft twee badkamers en een half overdekte houten veranda met tuinmeubilair.

Allcamps verhuurt een stacaravan van 40 m², met twee slaapkamers en een half overdekte houten veranda met tuinmeubilair. De stacaravan is geschikt voor maximaal 6 personen.

Bij Booking.com kun je een Maxi Caravan van 40 m² boeken. Deze stacaravan is geschikt voor 6 personen en heeft twee slaapkamers. De stacaravan is voorzien van een patio, eethoek en kookplaat.

Bij SUNtip kun je een 3-kamerstacaravan boeken. Deze stacaravan is geschikt voor max. 6 personen.